مواد غذایی

خواص بادام-بررسی مهم ترین خواص کشف شده بادام

همه خواص بادام 

بادام یک محصول مهم اقتصادی است که عمدتاً در آب و هوای مدیترانه ای بین 28 تا 48 درجه شمالی و بین 20 تا 40 درجه شمالی،رشد می کند که اگرچه بومی جنوب غرب اسیا است اما نزدیک به 80 درصد از عرضه جهان را کالیفرنیا تولید می کند.  . بالا بودن خواص بادام باعث شده که افراد زیادی به مصرف ان روی بیاورند.بادام سرشار از پروتئین و چربی است و مقدار کمی آهن، کلسیم، فسفر و ویتامین های A، B کمپلکس و E را تامین می کند.

فواید بادام 

بادام دارای مواد مغذی زیادی است که برای شما و بدنتان مفید است. اگر به دنبال تقویت قلب، استخوان ها یا حتی میل جنسی خود هستید، بادام می تواند به شما کمک کند.

 

در اینجا برخی از فواید مهم بادام برای سلامتی آورده شده است:

 

کاهش کلسترول

خوردن بادام به کاهش سطح نوع بد کلسترول به نام لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) و افزایش سطح نوع خوب، کلسترول لیپوپروتئین با چگالی بالا (HDL) کمک می کند. بادام همچنین دارای خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است که از شما در برابر بیماری های قلبی محافظت می کند.

بادام منبع فوق العاده ای از آنتی اکسیدان ها است.

آنتی اکسیدان ها به محافظت در برابر استرس اکسیداتیو کمک می کنند، که می تواند به مولکول های سلول های شما آسیب برساند و به التهاب، پیری و بیماری هایی مانند سرطان کمک کند.

آنتی اکسیدان های قوی در بادام تا حد زیادی در لایه قهوه ای پوست آن متمرکز شده است.

 

کمک به حفظ وزن مناسب

اگرچه بادام حاوی تعداد زیادی کالری است، اما در واقع می تواند به کاهش خطر افزایش وزن و چاقی کمک کند – البته تا زمانی که به اندازه وعده غذایی توجه کنید. پروتئین و فیبر موجود در ان باعث می شود سریعتر احساس سیری کنید، بنابراین می توانید کالری دریافتی خود را بهتر کنترل کنید و در عین حال گرسنگی خود را برطرف کنید.

 

کاهش فشار خون

بادام می تواند به کاهش فشار خون سیستولیک شما کمک کند، که محافظت بیشتری در برابر بیماری قلبی ارائه می دهد.

 

ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر ضروری

بادام سرشار از مواد مغذی ارزشمند برای بدن شما است، مانند منیزیم، ویتامین E و فیبر غذایی. یک وعده بادام یک میان وعده مغذی و سیر کننده می سازد.

بادام سرشار از ویتامین E است.ویتامین E خانواده ای از آنتی اکسیدان های محلول در چربی است.

این آنتی اکسیدان ها در ساختار غشای سلولی بدن شما یافت می شوند و از سلول های شما در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت می کنند.

بادام یکی از بهترین منابع ویتامین E در جهان است. فقط یک اونس از ان میتواند  حدود 48 درصد از نیاز روزانه را تامین می کند.

چندین مطالعه دریافت بیشتر ویتامین E را با میزان کمتر بیماری قلبی، سرطان و بیماری آلزایمر مرتبط کرده اند.

یکی دیگر از مزایای بادام، مقدار بسیار بالای منیزیم آن است.

منیزیم یک ماده معدنی است که در بیش از 300 فرآیند بدن از جمله مدیریت قند خون نقش دارد.

جالب توجه است، تخمین زده می شود که حداقل یک چهارم افراد مبتلا به دیابت نوع 2 کمبود منیزیم دارند. مصرف کافی منیزیم با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 و بهبود مدیریت قند خون در افراد مبتلا به دیابت مرتبط است.

منیزیم همچنین ممکن است با کاهش مقاومت به انسولین در افراد مبتلا به دیابت و بدون دیابت مرتبط باشد.

این نشان می دهد که غذاهای سرشار از منیزیم، مانند بادام، ممکن است به پیشگیری از سندرم متابولیک و دیابت نوع 2 کمک کند، که هر دو نگرانی های اصلی سلامتی هستند.

 

استخوان های قوی تر

بادام دارای کلسیم و فسفر است که سلامت استخوان ها را بهبود می بخشد و می تواند از شما در برابر شکستگی محافظت کند.

 

کنترل بهتر قند خون

به نظر می رسد بادام به مهار افزایش قند خون بعد از غذا کمک می کند، که برای افراد مبتلا به دیابت کلیدی است.

 

سلامت روده بهتر

به نظر می رسد تحقیقات اخیر نشان می دهد که بادام می تواند از سلامت و ایمنی دستگاه گوارش (GI) محافظت کند. روده سالم تر به معنای سیستم ایمنی بهتر و بدن قوی تر است.

 

ارزش غذایی

اگرچه از نظر فنی دانه ها، بادام به عنوان آجیل در نظر گرفته می شود. مانند بسیاری از آجیل ها، بادام نیز مواد مغذی زیادی دارد.

مواد مغذی بادام  در هر وعده

 

یک اونس (31 گرم) بادام کامل حاوی:

کالری: 152

پروتئین: 6 گرم

چربی: 13 گرم

کربوهیدرات: 6 گرم

فیبر غذایی: 3 گرم

شکر: 1 گرم

بادام همچنین منبع عالی از مواد مغذی مانند:

ویتامین E

ویتامین B2

منگنز

منیزیم

طرزمصرف بادام برای کمک به سلامتی

بادام یک میان وعده سالم و خوشمزه است که می تواند فواید واقعی برای سلامت جسمانی شما به همراه داشته باشد. از آنجایی که آنها بسیار متنوع و راحت هستند، به راحتی می توانید آنها را در رژیم غذایی خود جای دهید. در اینجا چند راه برای لذت بردن از بادام وجود دارد:

 

از یک وعده بادام خام برای میان وعده در روز یا عصر لذت ببرید

خلال بادام را به بلغور جو دوسر یا غلات خود اضافه کنید

برای بافت و طعم بهتر میتوانید بادام را تفت دهید

 

توجه به این نکته ضروری است که بدن شما حدود 6 درصد از چربی های موجود در بادام را جذب نمی کند زیرا این چربی برای آنزیم های گوارشی غیرقابل دسترس است.

 

بادام همچنین سرشار از اسید فیتیک است، ماده ای که به مواد معدنی خاصی متصل می شود و از جذب آنها توسط بدن جلوگیری می کند.

 

بادام و خطر سرطان

یک مطالعه در سال 2015 به بررسی مصرف آجیل و خطر ابتلا به سرطان پرداخت.

نویسندگان خطر ابتلا به سرطان سینه را در بین افرادی که مقادیر بیشتری بادام زمینی، گردو و بادام مصرف می کردند، در مقایسه با افرادی که مصرف نمی کردند، دو تا سه برابر کمتر شناسایی کردند.

آنها به این نتیجه رسیدند که “بادام زمینی، گردو و بادام به نظر می رسد یک عامل محافظتی برای ایجاد سرطان سینه هستند.”

 

بادام و بیماری های قلبی

بادام همراه با سایر آجیل ها و دانه ها ممکن است به بهبود سطح لیپید یا چربی در خون کمک کند. این می تواند برای سلامت قلب مفید باشد.

در مطالعه ای در سال 2014، دانشمندان دریافتند که بادام به میزان قابل توجهی سطح آنتی اکسیدان ها را در جریان خون افزایش می دهد، فشار خون را کاهش می دهد و جریان خون را بهبود می بخشد. شرکت کنندگان همگی مردان سالم بین 20 تا 70 ساله بودند که به مدت 4 هفته روزانه 50 گرم بادام مصرف می کردند.

محققان معتقدند که این ممکن است به دلایل زیر باشد:

1- ویتامین E، چربی های سالم و فیبر که به فرد کمک می کند احساس سیری کند

2- تاثیر آنتی اکسیدانی فلاونوئیدها

آنها خوردن یک مشت بادام در روز را برای به دست آوردن این فواید توصیه می کنند.

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا